DOGC núm. 5983. Concurs de Trasllats -publicació de la resolució definitiva- 0

1551 13/10/2011, 09:55       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ ENS/2347/2011, de 4 d'octubre, per la qual es resol el concurs convocat per la Resolució EDU/3680/2010, de 12 de novembre, per la qual s'anunciava la convocatòria de concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes.(Pàg. 52346)

Un cop revisades les reclamacions presentades, és procedent la publicació de la resolució definitiva, tal com estableix la base 25 de l'annex 1 de la Resolució EDU/3680/2011.

En conseqüència,

Resolc:

—1 Deixar sense efectes la delegació de competències de la Resolució EDU/3680/2010 per emetre resolució sobre aquesta convocatòria en la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, que estableix l'apartat 3.

—2 S'emet resolució sobre el concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes, convocat per la Resolució EDU/3680/2010, de 12 de novembre, en els termes que s'indiquen:

2.1 A l'annex 1 s'indica el professorat que obté destinació per l'exercici del dret preferent a centre dins de la participació en la fase de dret preferent a centre, a localitat o a zona, ordenat per cos, especialitat de l'adjudicació i puntuació total del barem de mèrits.

2.2 A l'annex 2 s'indica el professorat que obté destinació per l'exercici del dret preferent a localitat o a zona dins de la participació en la fase de dret preferent a centre, a localitat o a zona, ordenat per cos, especialitat de l'adjudicació i puntuació total del barem de mèrits.

2.3 A l'annex 3 s'indica el professorat que obté destinació per la participació en la fase de concurs de trasllats, ordenat per cos, especialitat de l'adjudicació i puntuació total del barem de mèrits.

—3 S'emet resolució sobre les reclamacions interposades en relació amb l'exposició de l'adjudicació definitiva, en el sentit que s'especifica a continuació:

3.1 A l'annex 4 s'indica el professorat al qual s'estimen les reclamacions presentades.

3.2 A l'annex 5 s'indica el professorat al qual es desestimen les reclamacions presentades perquè no hi ha fonaments de dret en les al·legacions.

3.3 A l'annex 6 s'indica el professorat que és afectat en l'adjudicació com a conseqüència de reclamacions de tercers o de la revisió d'ofici del procediment d'adjudicació.

3.4 A l'annex 7 s'indica el professorat al qual s'anul·la la destinació obtinguda en el concurs de trasllats, pel motiu que s'especifica.

Relacionat

Resolució definitiva d’adjudicacions de la convocatòria (dades informatitzades)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal