Els alumnes de l'IES de Viladecavalls no assisteixen a les classes de la tarda0

723 21/10/2011, 09:49       #Mobilitzacions,

Després que el Departament d'Ensenyament n'hagi retirat la implantació de l'horari intensiu, la majoria de l'alumnat del centre no està assistint a les classes de la tarda com a mesura de protesta

La majoria dels 650 alumnes de l’Institut de Secundària de Viladecavalls no assisteixen a les classes de tarda, en protesta perquè el Departament d’Ensenyament no ha concedit l’horari intensiu al centre.

Els pares d’alumnes es queixen que amb l’horari partit, dues tardes a la setmana, és impossible coordinar amb els horaris del transport públic. A més de fer augmentar fins a més de 1.000 euros les despeses familiars per al menjador escolar. Per a Sònia Gorín, de l'AMPA Consell Escolar: “Els alumnes, sobretot d’altres municipis perquè aquí a l’IES de Viladecavalls, hi ha alumnes d’Ullastrell, Terrassa i Viladecavalls que té urbanitzacions allunyades del centre, amb els problemes de transport que hi ha, estan obligats a quedar-se a dinar a l’escola amb el cost econòmic que representa. Amb l’horari intensiu cadascú dinaria a casa seva. Esperem que no faci falta seguir amb les mobilitzacions i el Departament d’Ensenyament recapaciti i ens doni el què ja ens havia dit que sí.”

Els pares denuncien que Ensenyament ha retirat l’institut d’un pla pilot per implantar l’horari intensiu, com a represàlia per les reivindicacions del professorat en contra les retallades al Departament. Segons els pares amb l’horari intensiu és més fàcil coincidir amb els horaris dels autobusos del transport metropolità i escolar. Els pares diuen que amb l’horari partit molts alumnes passen fins a 11 hores fora de casa i que fins i tot alguns han de renunciar a les activitats extraescolars.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal