Autoritat pública, Oposicions 2012, Concurs de Trasllats...0

1560 24/10/2011, 10:12       #Mesa sectorial, #LEC, #Autoritat pública,

Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació, si escau, de les actes següents.

2. Aplicació del SEP als centres de primària i acollida d’alumnat per part del professorat d’infantil dels germans de l’alumnat que rep el SEP. (A petició de les organitzacions sindicals).

3. Anàlisi i valoració del desenvolupament del procediment i resolució de les adjudicacions provisionals de llocs de treball per al curs 2011-2012. Propostes. (A petició de les organitzacions sindicals).

4. Anàlisi i valoració i dades de l’inici de curs, plantilles dels centres, horaris en els centres de secundària, estat actual de la consideració horària del temps d’esbarjo en l’activitat horària del professorat i altres qüestions que es puguin plantejar. Propostes. (A petició de les organitzacions sindicals).

5. Anàlisi, valoració i dades dels normenaments telemàtics i telefònics des del día 31 d’agost. Propostes. (A petició de les organitzacions sindicals).

Prèviament al començament de la sessió ASPEPC·SPS presenta una petició per a que la Mesa Sectorial recolzi el projecte del Departament d'atorgar la condició d'autoritat pública als docents de Catalunya.
En el torn de paraules, CCOO i UGT, amb matisos, recolzen la petició d'ASPEPC·SPS. USTEC la rebutja i considera que el projecte ens converteix d'alguna manera en "policies" (!!!).

2. Aplicació del SEP als centres de primària i acollida d’alumnat per part del professorat d’infantil dels germans de l’alumnat que rep el SEP. (A petició de les organitzacions sindicals).

La major part de la sessió es dedica a aquest tema. ASPEPC·SPS manté, com sempre, la seva prudència a l'hora de parlar de temes que els seus representants desconeixen però recolza la queixa de les organitzacions sindicals de Primària sobre l'actitud excessivament pressionant d'alguns inspectors i la manca d'un criteri unificat i coherent en les seves actuacions.

3. Anàlisi i valoració del desenvolupament del procediment i resolució de les adjudicacions provisionals de llocs de treball per al curs 2011-2012. Propostes. (A petició de les organitzacions sindicals)

La part sindical denuncia el creixement dels nomenaments a proposta i l'opacitat del procés. Sobre l'opacitat, ASPEPC·SPS recorda que ha recorregut el tema davant dels tribunals i per a limitar els nomenaments a proposta i l'augment de provisionalitat demana al Departament que convoqui Concurs de Trasllats autonòmic enguany. El Departament respon que ara no és lògic, perquè s'ha de desenvolupar la LEC on es determina un altre procediment especial de provisió ("a dit directe"?).

L'allargament del punt 2 de l'Ordre del dia fa que els punts 4 i 5 s'ajornin per a la propera sessió.

Torn obert de preguntes.

Oposicions 2012: El Departament assenyala que no se sap si hi haurà. El procediment transitori ha caducat i l'esborrany de decret que hi havia s'ha guardat al calaix. Si finalment hi hagués convocatòria es regiria pel sistema vigent contingut en el Real Decreto 276/2007, de 23 de febrero.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal