Ensenyament manté les subvencions a les escoles de l'Opus 0

853 09/11/2011, 08:53       #Retribucions,

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat que el Govern també ha retallat les ajudes a les escoles religioses que separen nens i nenes. "Evidenment que els concerts han quedat afectats. Han quedat afectats el conjunt dels concerts i amb l'igualtat de condicions que tenen els que compleixen els requisits que el decret de concerts té, que és el mateix que el de l'anterior Govern".

Durant la roda de premsa posterior a la reunió del consell executiu, la consellera ha apuntat que "el professorat ha queat afectat un 5% i després també hi ha una altra qüestió que afecta a les despeses de manteniment. Totes les concertades també s'han vist afectades, però en allò que no és substancial. A partir d'esforços, però no de retallades".

Per últim, ha afegit que "hi ha una institució -en referència a l'Opus- que marca molt l'actitud que es té envers aquest model escolar. Segurament, si aquest model escolar fos gestionat per altres organitzacions que fossin diferents potser no hi hauria la mateixa reacció".

http://societat.e-noticies.cat/ensenyament-mante-les-subvencions-a-les-escoles-de-lopus--58838.html


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal