Què passa amb els nomenaments telemàtics dels dilluns?0

783 22/11/2011, 11:45       #Interins i substituts,

Ahir dia 21 no va haver-hi nomenaments telemàtics. Segons la premsa, el Departament atribueix el fet a un "problema tècnic" i no a una "decisió política". Però, en els contactes -informals- amb el Departament se'ns han informat de que existeix aquesta decisió política.

Les fonts consultades, que s'han mantingut en l'anonimat, assenyalen que es van rebre instruccions de no oferir nomenaments aquest dilluns i que, aviat, es convocarà als sindicats per a fer "oficial" que, d'ara endavant, els dilluns no hi haurà nomenaments telemàtics. Els motius serien dos:

  • D'una banda, segons aquestes fonts, el dilluns és el dia de menor volum de nomenaments i s'optimitzaria el procés limitant els nomenaments als dos dies restants.

  • De l'altra, la mesura, evidentment, comportaria un estalvi "necessari" que no afectaria substancialment (?) el cobriment de les baixes

Sigui com sigui, el fet és que aquest dilluns no hi ha hagut nomenaments telemàtics, que sembla que hi haurà el dimecres i que fonts del Departament assenyalen que els nomenaments dels dilluns es suspendran.

Des d'ASPEPC·SPS volem manifestar el nostre rebuig a la mesura si efectivament es produeix i, sobretot, el nostre desacord més profund amb aquesta manca de transparència i d'informació per part del Departament.

Us continuarem informant

Segons La Vanguardia d'avui (22/11):

Una nota del Departament d’ensenyament als webs dels serveis territorials va avisar ahir dilluns que no hi hauria nomenaments de substituts a primària i secundària, la qual cosa va provocar les queixes immediates dels sindicats. CC.OO. va ser el primer que va demanar explicacions. El que semblava inicialment un problema tècnic derivat del manteniment de la base de dades, es va traduir finalment en un canvi de criteri. Fonts d’ensenyament van confirmar que s’ha decidit concentrar els nomenaments telemàtics de substituts a dimecres i divendres i se suprimiran els dels dilluns, que es van implantar el febrer passat. Segons aquesta versió, en analitzar la incidència dels nomenaments es va comprovar que com que divendres ja es produeixen nomenaments, entre aquell dia i primera hora del matí de dilluns arriba un volum molt reduït d’incidències de baixes. Els dimecres i divendres es nomenen fins a 300 o 400 substituts, “mentre que dilluns com a màxim s’arriba a 100”. Segons Ensenyament, es realitzaven pocs nomenaments i suposaven una despesa de personal. Per pal·liar l’absència d’aquests substituts, que hauran d’esperar als dimecres, els alumnes ja disposen dels mestres de guàrdia.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal