El no pagament de la paga extra de Nadal per als substituts contractats al desembre0

1022 12/12/2011, 09:07       #Interins i substituts,

Segons sembla, el professorat substitut contractat el desembre ha rebut un correu dels SSTT en els quals se'ls informa de que "que la nòmina del mes de desembre ha estat tancada el dia 2. Per això, la vostra liquidació del mes de desembre de 2011 serà des de l'inici de la data del vostre últim nomenament i fins el 2 de desembre. En el cas que el vostre nomenament es prorrogués més enllà del dia esmentat els havers corresponents us seran abonats per la nòmina de gener de 2012".

Recordeu, però, el que estableix la normativa que regula la borsa de treball per al curs 2011-2012 i que heu de tenir present per tal de presentar, si s'escau, reclamació davant l'Administració i els tribunals si fos el cas (RESOLUCIÓ ENS/1233/2011, d'11 de maig, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball de personal docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres públics dependents del Departament d'Ensenyament per al curs 2011-2012). :

"—3 Durada dels nomenaments

3.1 Els nomenaments d'una durada inferior al curs escolar per a substitucions temporals no s'interrompran durant els períodes de Nadal, Setmana Santa o els caps de setmana, en cas que el permís o la llicència de la persona titular del lloc de treball inclogui aquests períodes de temps. El cessament del personal substitut es farà efectiu quan finalitzi el permís o llicència que ha motivat el nomenament o, en qualsevol cas, el 30 de juny de 2012."

Recordem als nostres afiliats que es trobin en aquesta situació que es posin en contacte amb el sindicat per tal de vigilar el compliment de la normativa i emprendre les accions que es considerin opportunes i demanem al Departament que no carregui, una vegada més, el pes de les seves limitacions sobre els més dèbils i aboni el que ha d'abonar i quan l'ha d'abonar.

logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal