ASPEPC·SPS s'afegeix a les concentracions del 14 de desembre0

848 13/12/2011, 09:00       #Mobilitzacions, #Comunicats,

A la vista de la inflexibilitat del govern de la Generalitat i la seva persistència en exposar els funcionaris públics com a boc expiatori de les seves pròpies mancances, amb la introducció de noves mesures d'empitjorament de les condicions de treball en les plantilles docents de l'ensenyament públic, ASPEPC·SPS ha acordat afegir-se a la convocatòria de concentració per al dia 14, a les 17:30h, i demana al professorat de secundària que hi assisteixi massivament.

Si a les retallades que hem estat patint durant el darrer any i mig hi afegim ara les noves mesures de reducció salarial i de plantilles que la Generalitat pretén perpetrar a tota la funció pública, els docents de l'ensenyament públic català hauran estat el col·lectiu més penalitzat de tota Europa. A cap altre col·lectiu, a cap altre país, se li han aplicat unes mesures tan draconianes. Això palesa que aquí a Catalunya s'està "aprofitant" la crisi per a introduir mesures desreguladores contra la funció pública catalana i, molt particularment, contra l'ensenyament públic català.

ASPEPC·SPS vol denunciar també una campanya destinada a desacreditar els funcionaris públics, presentant-nos esbiaixadament com a privilegiats, mentre que la veritat és que el govern està intentant eludir els seus compromisos i obligacions amb excuses de mal pagador. De molt mal pagador. Quin crèdit mereix un govern que no compleix?

En defensa de l'ensenyament públic, de les nostres condicions de treball, del nostre salari i de la nostra dignitat, demanem al professorat de secundària que manifesti la seva oposició a aquestes noves retallades assistint a la concentració del dimecres, 14 de desembre, a les 17:30h a la Plaça Sant Jaume, a Barcelona, i a la resta de ciutats catalanes en les quals hi ha accions de protesta convocades.

EL COMITÈ EXECUTIU D'ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps

Relacionats

Llocs de concentració dimecres 14 de desembre

Primeres concrecions de les mesures que el Govern vol adoptar respecte als empleats públics

Quantificació de les mesures que el Govern de la Generalitat pretèn imposar als funcionaris públics


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal