Reduir la jornada als interins0

916 14/12/2011, 07:56   

Les negociacions sobre la retallada de la funció pública entre el govern i els sindicats van girar ahir al voltant de la proposta de l'executiu de reduir la jornada laboral d'una part dels actuals 28.700 interins. Fonts del Departament de Governació lliguen la mesura amb el compromís de no “amortitzar places d'interinatge”.

Una fórmula que, d'acord amb els sindicats, no implica vetar els acomiadaments, com ells exigeixen, sinó engegar un ERO encobert. “Mentre s'apliqui la reducció laboral es convocaran concursos de trasllat i els interins seran substituïts per funcionaris”, consideren.

El govern, que amb aquesta retallada vol estalviar 625 milions l'any vinent, va confirmar que en cas de “canvis organitzatius aliens a l'actual negociació”, la recol·locació de funcionaris podria suposar l'acomiadament d'interins. Totes dues parts, lluny de tancar un acord que hauria de segellar-se aquest any per poder tancar els comptes del 2012, sí que van coincidir en la necessitat de no perllongar la vida laboral dels funcionaris de més de 65 anys.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal