Interins0

751 20/01/2012, 10:34   

La política de retallades del govern afecta d'una manera dràstica molts serveis als ciutadans, sobretot en les àrees de sanitat, educació i benestar social en general.

Una política que a la llarga tindrà efectes demolidors en les nostres vides i en el allò que havíem batejat com l'estat del benestar. Els efectes col·laterals d'aquestes mesures tenen importants repercussions també en sectors privats, sobretot aquells que treballaven per a les administracions públiques o hi col·laboraven.

Els pressupostos de la Generalitat i les lleis que els acompanyen contenen una bona dosi d'aquesta medecina tan agressiva. El sector de la funció pública no ha estat aliè a aquest tractament i també ha patit una bona sotragada, però res comparable amb el que s'està preparant per als treballadors públics que estan en situació d'interinitat. L'objectiu ara és aquesta franja de l'administració, als quals se'ls vol reduir sou i feina. No estan sols: avui absolutament tots som interins en els nostres llocs de treball.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal