El regal de Sant Valentí del Departament de noEnsenyament0

1161 17/02/2012, 22:16       #18i24,

El Departament d'Ensenyament, en una nova mostra d'amor cap al professorat de Secundària, ha volgut aprofitar el dia de Sant Valentí per obsequiar-nos amb noves mesures: 28 hores d'horari fix al centre per al curs vinent i eliminació de la major part de les reduccions.

REGAL DE SANT VALENTÍ DE LA CONSELLERA PER AL PROFESSORAT DE SECUNDÀRIA: 28 HORES PER AL PROPER CURS I REGAL DE SANT JORDI: SENSE PAGA EXTRA D'ESTIU

Tot un detall, aquest, molt especialment d'agrair per al personal interí i substitut: ara, amb tantes guàrdies disponibles, ja no se'ls cridarà per fer substitucions curtes, perquè les farà el professorat del centre.

I com també s'han de mantenir les tradicions pròpies -cal "fer país", sobretot, no ho oblidem- hi haurà regals no només per a Sant Valentí. També se n'ha anunciat un altre per al voltants de Sant Jordi: nou retall en les retribucions anuals brutes, que s'aplicarà concentrat en la paga extra de l'estiu. Una mitjana del 3% a la funció pública catalana; previsiblement d'un 4½ a un 5% al professorat de secundària. En altres paraules: quasi sense paga extra d'estiu. És d'agrair que el Departament vetlli tan maternalment per a nosaltres: així no malgastarem diners en quelcom tan prescindible com les vacances d'estiu. A hores d'ara, els professors catalans ja som els més mal pagats de tota Espanya. En canvi, els salaris dels nostres governants i llurs càrrecs de confiança, són els més alts. Que curiós, oi?

I és clar, es mantenen els concerts educatius amb la privada, els regals d'ordinadors i els inútils plans pilot, d'entorn, estratègics i, en general, de malbaratament de recursos per al foment del clientelisme. Segurament que s'han pensat que som idiotes. Els haurem de demostrar que estan equivocats.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal