Admesos 186 aspirants a director d'escola professional 0

592 16/04/2012, 09:01   

Un total de 186 persones es presentaran el proper 18 d'abril a la primera prova del procés d'acreditació de directors professionals d'escola i institut, impulsat pel departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Competiran per les 80 acreditacions que el Govern preveu donar aquest any, amb la voluntat de millorar la selecció i la preparació dels directors de centre escolar.

Un total 229 persones es van presentar com a aspirants, però 43 van quedar ja exclosos per no complir el requisit mínim d'haver exercit com a director de centre almenys per un període d’un mandat (quatre anys) i haver superat l’avaluació com a director de manera positiva.

El procés d'acreditació, que està previst que finalitzi durant la segona quinzena de maig, constarà de dues proves de caràcter eliminatori i d’una valoració de mèrits. Els aspirants que superin la primera prova de coneixements, el 18 d'abril, hauran de realitzar un treball escrit sobre un projecte de direcció, que hauran d'exposar i defensar durant una entrevista. Als que superin aquesta segona prova se’ls valoraran els mèrits corresponents a l’experiència professional i als coneixements per exercir la direcció de centres públics.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal