DOGC núm. 6114. Pla integrat de llengües estrangeres (PILE)0

1202 24/04/2012, 08:49       #DOGC,

ORDRE ENS/102/2012, de 5 d'abril, per la qual s'aproven les bases generals per a la selecció de projectes de centres educatius públics i privats concertats de Catalunya per participar en el Pla integrat de llengües estrangeres (PILE), en el marc d'un projecte lingüístic plurilingüe, i s'obre la convocatòria pública per a l'any 2012.

Els centres educatius interessats a participar en aquesta convocatòria han de formalitzar una sol·licitud electrònica adreçada a la Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament, d’acord amb el formulari que està disponible a la pàgina web http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/EducacioIntranet/Inici/PortalCentres, per als centres del Departament d’Ensenyament, i a la pàgina web http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/Educacio/PCentrePrivat/PCPInici, per als centres de titularitat municipal o de titularitat privada. La sol·licitud s’ha d’imprimir i lliurar amb registre d’entrada d’acord amb les bases generals, juntament amb la documentació que s’hi preveu.

El termini de presentació de sol·licituds és d’un mes, comptat des de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre al DOGC.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal