El Govern aprova la compactació del primer any de reducció de jornada per cura d'un fill0

942 09/05/2012, 09:54       #Reducció de jornada,

Amb aquesta mesura el Govern recupera la possibilitat de compactar la reducció de jornada que havia quedat suprimida en la llei d’acompanyament dels pressupostos. La mesura pretén afavorir la conciliació entre la vida laboral i familiar i ratifica l’Acord de la Mesa General de Negociació de l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de 30 de març de 2012, aprovat per l’Administració i les organitzacions sindicals representades a la Mesa.

El Govern ha aprovat avui la possibilitat de gaudir de manera compactada del primer any de la reducció de la jornada per guarda legal d’un fill menor de sis anys. La mesura està prevista en el projecte de Decret de jornada i horaris del personal funcionari al servei de l’Administració de la Generalitat, que actualment s’està tramitant.

Amb l’objectiu d’afavorir la conciliació entre la vida laboral i familiar i dins del context pressupostari actual, el Govern ha aprovat avui la possibilitat de compactar el primer any de la reducció d’un terç o la meitat de la jornada per tenir cura d’un fill menor de sis anys, amb la percepció del 80% o 60% de les retribucions, respectivament. La Llei de mesures fiscals, financeres i administratives i de creació de l’impost sobre les estades en establiments turístics, aprovada recentment, suprimia la reducció de jornada d’un terç amb la percepció del 100% de les retribucions, així com la possibilitat de compactar-la.

Amb el document aprovat avui, l’executiu ratifica així l’Acord de la Mesa General de Negociació de l’àmbit de l’Administració de la Generalitat de 30 de març de 2012, aprovat per l’Administració i les organitzacions sindicals representades a la Mesa.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal