Rigau diu que els mestres 'no poden desanimar-se' i que l'austeritat 'és futur'0

700 05/06/2012, 15:45       #Retribucions,

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat aquest dissabte que si hi ha un col·lectiu que no pot desanimar-se "és el dels que hem optat per un servei al país, com els docents" i ha assegurat que "hem d'aplicar l'austeritat per garantir el futur de les noves generacions". Rigau ha fet aquestes declaracions durant la inauguració de tres noves escoles: l'escola Bòbila a Cambrils (Baix Camp), l'institut dels Pallaresos (Tarragona) i l'ampliació del centre Elisabeth a Salou (Tarragonès).

La consellera ha recordat que la primera obligació dels professors és amb els alumnes i que els adults, siguin docents o familiars, sempre són un model davant els menors. Rigau ha explicat que la funció de l'escola és polièdrica "i una d'elles és fer de pont entre la família i la societat".

Tot i que ha reconegut que la situació econòmica de Catalunya és difícil, la consellera ha declarat que "no ens agrada gens saber que devem més que no tenim, i la clau no la tenim nosaltres. Hem d'aplicar l'austeritat per garantir el futur de les noves generacions". "Hem de ser exigents -ha afegit- perquè el futur dels nostres joves sigui serè i productiu, amb un país que garanteixi la cohesió social, la riquesa i el sentit de pertinença".

La consellera ha indicat que malgrat la duresa de la situació econòmica, si hi ha un col·lectiu que no pot permetre's el desànim és "el dels que hem optat per fer un servei al país, com els docents, ja que sabem que val la pena, i sabem diferenciar allò que és essencial d'allò que és més superficial". "La nostra primera obligació és amb els alumnes i agraeixo l'esforç dels mestres i professors", ha dit la consellera.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal