DOGC núm 6149. Calendari escolar curs 2012-20130

1625 14/06/2012, 10:02       #DOGC,

ORDRE ENS/151/2012, de 5 de juny, per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2012-2013 per als centres educatius no universitaris de Catalunya.

Activitats del professorat

El professorat dels centres educatius públics i privats no universitaris ha de reprendre les activitats d'organització del curs el dia 3 de setembre.

En els centres de titularitat del Departament d'Ensenyament les activitats del professorat programades al centre no han d'acabar abans del dia 28 de juny o, si no és laborable, el dia laborable immediatament anterior.

Pel que fa al professorat de l'ensenyament privat, aquesta prescripció de caràcter general s'ha d'aplicar respectant el que disposin el conveni col·lectiu del sector i la normativa laboral vigent.

Calendari

12 de setembre del 2012: inici de les classes al segon cicle de l'educació infantil i l'educació primària.

13 de setembre del 2012: inici de les classes als ensenyaments d'educació secundària obligatòria, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

19 de setembre del 2012: inici de les classes als cicles formatius de grau superior, els ensenyaments de règim especial, les escoles oficials d'idiomes i els centres i aules de formació de persones adultes.

Del 22 de desembre del 2012 al 7 de gener del 2013: vacances de Nadal.

Del 23 de març a l'1 d'abril del 2013: vacances de Setmana Santa.

21 de juny del 2013: acaben les classes a tots els centres.

Proves extraordinàries

Les proves extraordinàries de l'ESO i de 1r de batxillerat es realitzaran entre el 2 i 3 de setembre del 2013. Per als cicles formatius i el 2n curs de batxillerat les proves extraordinàries es faran al mes de juny després de les proves ordinàries.

Tenen la consideració de dies festius els que determini la disposició corresponent del Departament d'Empresa i Ocupació i els dos dies de festa local.

Els centres de segon cicle d'educació infantil i primària poden establir quatre dies festius de lliure disposició. Els centres d'educació secundària obligatòria, Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà poden establir tres dies festius de lliure disposició.

Aquests dies de lliure disposició no poden coincidir amb els d'inici i final de les classes de cada trimestre. S'han de preveure en la programació general del centre i s'han de comunicar al servei territorial corresponent.

Excepcionalment els Serveis Territorials poden autoritzar la proposta per part de la direcció dels centres d'establir els dies de lliure disposició consecutius en un mateix trimestre, amb l'aprovació prèvia del consell escolar del centre.

Podeu baixar l'arxiu pdf clicant la impressora: Baixar arxiu

Relacionat

Mesa Sectorial de 16 maig


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal