Sobre les autoritzacions de jornada intensiva0

945 26/06/2012, 14:29       #Jornada intensiva, #Comunicats,

Segons les informacions de què disposem, el Departament d'Ensenyament ha concedit la jornada intensiva a un total de 379 instituts. Tenint en compte que el nombre total dels que l'havien sol·licitada era de 405, i que això representa un 93.5% del total de peticions, des d'ASPEPC·SPS volem manifestar públicament la nostra satisfacció per aquesta mesura, que suposa el primer gran èxit del professorat de secundària en molt de temps.

És veritat que no estem en temps de celebracions. Nogensmenys, també és cert que si alguna cosa es demostra amb aquest èxit, és que si com a col·lectiu ens manifestem inequívocament i sense escarafalls, però amb contundència, podem aconseguir molt més del que de vegades ens imaginem.

Al llarg de la campanya per a la jornada continuada hem hagut de debatre contra tota mena d'arguments, des de falses informacions que situaven el col·lectiu de pares i mares en contra de la jornada continuada, fins a "brometes" sobre la impossibilitat d'aconseguir-ho. En realitat, ni els pares i mares hi estaven en contra -com a mínim al 93.5% dels instituts- ni era impossible. Avui volem manifestar la nostra satisfacció per l'aconseguiment generalitzat de la jornada continuada a la Secundària. A partir de demà, i com sempre hem fet, seguirem lluitant per als drets del professorat i la millora de l'ensenyament públic català.

logo aspepc·sps

Relacionat

Web de la campanya per la Jornada Intensiva


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal