I JORNADES DE SECUNDÀRIA: FRACÀS ESCOLAR O FRACÀS POLÍTIC?0

966 03/10/2012, 09:37   

Aquestes jornades s'inscriuen en el marc del Pla de Formació Permanent del Professorat, estan homologades pel Departament d'Ensenyament i computen com a curs de 15h

El fracàs escolar s'ha atribuït, des de sempre, a les més diverses causes. N'és culpable l'alumne que fracassa? el professor que no motiva? o potser uns postulats pedagògics imposats per una determinada política educativa?
L'objectiu d'aquestes jornades és posar en debat les causes de fracàs escolar i la possible incidència que les polítiques educatives hi puguin tenir. Quatre experts en la matèria, de trajectoria i vàlua contrastades, abordaran aquestes qüestions exposant-nos què s'ha d'entendre per fracàs escolar, quines en són les causes i amb quines mesures se'l podria combatre. Després de cada conferència s'obriran taules rodones de debat entre els assistents i els ponents.

Dels resultats i conclusions que se n'obtinguin es farà un comunciat que s'enviarà als mitjans de comunciació, a Presidència, al Departament d'Ensenyament i als partits polítics.

Tindran lloc a la Sala d'Actes de l'Il.lustre. Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya, Rbla. Catalunya, 8, 08001 Barcelona. Es realitzaran els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2012. El divendres, de 16h. a 21:30h, i el dissabte de 10:00h a 14:30h.

Des d'ASPEPC·SPS -amb la col·laboració d'ACESC (Associació de Catedràtics) i de la Federació SPES- us proposem aquestes jornades, dirigides al professorat de Secundària. Us hi esperem!

Tríptic I Jornades de Secundària.

Inscripcions: de 3 d'octubre fins a 23 de novembre de 2012 a http://secundaria.info/cursos.php


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal