Incapacitats temporals i concurs de trasllats0

1382 31/01/2013, 09:43       #MUFACE, #Mesa sectorial, #Concurs de trasllats,

Ordre del dia:

1.- Lectura i aprovació, si s’escau, de les actes anteriors.

2.- Aplicació de la normativa sobre la Incapacitat Temporal.

3.- Informació sobre la convocatòria de concurs de trasllats d’àmbit estatal.

4.- Torn obert de paraules.

2.- Aplicació de la normativa sobre la Incapacitat Temporal.

El Departament anuncia que a la nòmina de febrer, i amb efectes retroactius de 15 d'octubre, abonarà l'anomenat “complement 150” amb el qual es garantia el cobrament del 100% de les retribucions a partir del 4t mes d'Incapacitat Temporal als funcionaris de MUFACE.

El Departament considera que no ha vulnerat la legalitat per no haver-ho fet fins ara, sinó que hi havia un problema interpretatiu que ha decidit finalment en el sentit que semblava més obvi segons la lletra i l'esperit de la normativa bàsica estatal del Real Decreto 20/2012.

També aclareix que en cas de successives baixes pel mateix motiu no aplicarà la disminució de retribucions a partir del moment en el qual la recaiguda (acumulada al nombre de dies de la primera) passi el dia 21: la segona baixa per recaiguda comença a comptar a partir del nombre de dies de la primera la qual cosa no endureix encara més la retallada a les persones amb malalties cròniques.

Tot aprofitant l'assumpte la part sindical demana que els casos d'hospitalització i cirurgia siguin contemplats com a inclosos en la categoria de supòsits en els quals les administracions poden abonar un complement que garanteixi el 100% de les retribucions. El Departament respon que és un assumpte que no li pertoca i que s'ha de parlar en el conjunt de la Funció Pública.

3.- Informació sobre la convocatòria de concurs de trasllats d’àmbit estatal.

El Departament aporta les primeres dades sobre el Concurs i assenyala que excepte un problema amb la manera de mostrar, en l'aplicatiu informàtic, la puntuació corresponent a l'apartat 6.7 (nivell D de català) que apareix com a “Incidència”, el barem provisional i la seva publicació han funcionat correctament.

Segons el Departament, el nombre de participants en el Concurs dels cossos de secundària és de 8378 i el nombre aproximat de vacants provisionals que s'oferiran estarà al voltant de les 1400-1500. Encara no poden donar els números exactes. Igualment anuncia que una part de les vacants de “resultes” no s'adjudicaran perquè, per “planificació de grups”, es pensa que és possible que algunes d'aquestes places poguessin ser suprimides en un termini curt de temps i espera evitar així un perjudici més gran.

Calendari previst:
Les vacants provisionals es publicaran el 15 de febrer.
La resolució provisional d'adjudicacions provisionals el 14 de març.
El termini de reclamacions i desistiments serà de 15 a 20 de març.
La relació definitiva de vacants es publicaria el 5 d'abril.
I la resolució definitiva d'adjudicacions està prevista publicar-la el 14 de maig.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal