Els sindicats de funcionaris exigeixen al Govern amb un manifest un canvi en els pressupostos0

637 11/02/2013, 09:40       #Mobilitzacions,

Els 15 sindicats que formen la Plataforma Sindical Unitària de Catalunya han lliurat un manifest a la Conselleria d'Economia i Coneixement per reclamar un canvi en la política pressupostària de la Generalitat que defensi els serveis públics.

L'escrit proposa que els Pressupostos del 2013 es fonamentin a l'estímul al desenvolupament de l'activitat productiva i de serveis; el manteniment dels serveis públics i la millora de les seves prestacions; el manteniment de la feina, la negociació col·lectiva i el poder adquisitiu en la funció pública, i la renúncia a l'objectiu de dèficit del 0,7%.

La Plataforma Sindical Unitària està formada pels sindicats amb representació majoritària en tots els sectors vinculats a la Generalitat, fet que suposa entre un 95 i un 98% dels treballadors del sector públic i concertat, segons ha explicat a Europa Press el secretari de política sindical i institucional d'UGT de Catalunya, Carlos Villalante.

Els sindicats --CC.OO., UGT, IAC, CSIF, SAC, SATSE, USAE, ASPEPC-SPS, I-CSC, ANPE, MC, Usoc, STAJ, GESTHA i SIAT-- han lliurat el mateix manifest a totes les Conselleries i delegacions territorials de la Generalitat.

"Seguirem lluitant contra uns pressupostos que no són els que volem", ha manifestat el secretari d'Organització de CCOO de Catalunya, Xesús González, després de sortir de la Conselleria d'Economia, i ha anunciat una manifestació del sector sanitari el diumenge 17 de febrer a les 12 hores des de plaça Urquinaona fins a plaça Sant Jaume.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal