DOGC núm. 6315. Vacants provisionals secundària0

1087 14/02/2013, 10:25       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ ENS/200/2013, de 4 de febrer, per la qual es fan públiques les vacants provisionals corresponents al concurs de trasllats adreçat al personal funcionari i en pràctiques per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, i llocs de treball vacants corresponents als cossos d'ensenyaments secundaris i de règim especial als instituts, instituts escola i seccions, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes.

Les places vacants corresponents als llocs de treball als centres públics d’ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d’idiomes i a les escoles d’art i superiors de disseny es detallen a l’annex 1 d’aquesta Resolució, i es distribueixen per àrees territorials, zones de desplaçament, municipis, centres i especialitats.

Les places vacants corresponents als llocs de treball als centres de formació de persones adultes es detallen a l’annex 2 d’aquesta Resolució, distribuïdes per àrees territorials, zones de desplaçament, municipis, centres i especialitats.

Les places vacants corresponents als llocs de treball a la Inspecció d’Educació es detallen a l’annex 3 d’aquesta Resolució, distribuïdes per àrees territorials.

Més informació

Relacionats

Convocatòria indexada

Resums de la convocatòria

Alerta SMS

No concursis a cegues. Base de dades de centres i localització

Departament d'Ensenyament

Arxiu: concurs de trasllats (inclou tota la informació d'altres anys: base de dades d'adjudicacions, vacants, plantilles...)

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal