IES versus comissaria a Gavà0

585 25/02/2013, 09:35       #Opinió,

El PSOE de l’ajuntament de Gavà va anunciar aquest passat gener la construcció d’una nova comissaria per a la policia local. L’edifici ja està acordat, la remodelació dissenyada i l’adaptació a punt d’iniciar-se. La paradoxa esdevé quan fa prop de vuit anys el mateix ajuntament del PSOE va acordar, dissenyar i aprovar un pressupost per construir un nou institut. La causa era que l’antic i arnat institut Bruguers de Gavà no complia les normes de seguretat per als seus 600 alumnes i personal.

Avui en dia l’institut Bruguers continua vell, esquerdat i perillós ja que mai no ha vist ni un maó col·locat del nou, però ara sí, construiran una nova comissaria de més de 900 metres quadrats amb sala de brífing, sala polivalent, sala d’agents, sala de descans i lleure, i aparcament per a 14 cotxes, 20 motos i una furgoneta segons els plànols.

No dic que la policia no es mereixi tals instal·lacions, però el que resulta potser execrable és la decisió d’un PSOE que prioritza la millora d’una comissaria inadequada davant un institut insegur amb 600 alumnes a dins. Els docents cobren sobretot per fer pensar amb coneixements correctes i criteri als nostres alumnes, les forces de l’ordre públic per obeir i fer complir les lleis. Confio que el PSOE aquí no trobi més important l’obediència de les forces que fer pensar als seus futurs votants.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal