Acte impulsat per l'Assemblea permanent de professorat i PAS de l'Alt Maresme0

631 05/03/2013, 10:36   

Representants de l'Assemblea de professorat i PAS de l'Alt Maresme lliuraran al Serveis Territorials de Mataró més de 5000 signatures de suport al seu manifest.

Milers de ciutadans, doncs, han donat suport a un Manifest en què l'Assemblea demana al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que es retracti de les mesures preses en el curs 2012-13 en contra de la qualitat de l'ensenyament públic (pèrdua de l'atenció docent amb un ERO encobert, precarització laboral d'interins i substituts, decisió de no cobrir immediatament les baixes i absències del professorat...) i que aposti per un ensenyament públic de qualitat per tal que el futur dels joves de la nostra societat no es ressenteixi. (Podeu veure el manifest en document adjunt).

El proper 5 de març de 2013, a les 13:15, representants de l'Assemblea de professorat i PAS de l'Alt Maresme lliuren 5000 signatures que han estat recollint al llarg del curs acadèmic en què en trobem. A les portes dels Serveis Territorials de Mataró (Carrer Churruca, 90) es concentraran el representants del professorat i PAS que adreçaran les signatures al Delegat Territorial i a la Consellera d'Ensenyament, Na Irene Rigau.

Us hi esperem!!!!

Manifest

Podeu baixar l'arxiu pdf clicant la impressora: Baixar arxiu


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal