DOGC núm. 6354. Vacants definitives secundària0

1179 12/04/2013, 09:16       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ ENS/776/2013, de 8 d'abril, per la qual es fa pública la relació de vacants definitives corresponents al concurs de trasllats adreçat al personal funcionari i en pràctiques per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris i de règim especial als instituts, instituts escola i seccions, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes.

Resolc:

-1 Elevar a definitives i fer pública la relació de les vacants provisionals de llocs de treball a la Inspecció d'Educació, als cossos d’ensenyaments secundaris i de règim especial als instituts, instituts escola i seccions, a les escoles oficials d’idiomes, a les escoles d’art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes, fetes públiques en els annexos 1, 2 i 3 de la Resolució ENS/200/2013, de 4 de febrer, amb les modificacions que es detallen als annexos 1 i 2 d’aquesta Resolució.

En l’apartat a) es detallen els llocs de treball que no apareixien a la Resolució de vacants provisionals i dels quals ara hi ha alguna vacant.

En l’apartat b) es detallen els llocs de treball que constaven a la Resolució de vacants provisionals i que han deixat de tenir vacants.

En l’apartat c) es detallen els llocs de treball en què es produeix una variació en relació al nombre de vacants publicat en la Resolució de vacants provisionals.

En aquesta Resolució es publiquen els centres ordenats per Serveis Territorials, mantenint els mateixos criteris que en els annexos que acompanyaven la Resolució ENS/2239/2012, de 26 d’octubre, de convocatòria de concurs de trasllats.

-2 Amb la publicació d’aquesta Resolució es consideren contestades, a tots els efectes, les reclamacions presentades contra la Resolució ENS/200/2013, de 4 de febrer, per la qual es fan públiques les vacants provisionals corresponents a la convocatòria de concurs de trasllats anteriorment esmentada.

Relacionats

Convocatòria indexada

Resums de la convocatòria

Alerta SMS

No concursis a cegues. Base de dades de centres i localització

Departament d'Ensenyament

Vacants provisionals

Arxiu: concurs de trasllats (inclou tota la informació d'altres anys: base de dades d'adjudicacions, vacants, plantilles...)

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal