Aprenentatge actiu d'idiomes0

611 17/04/2013, 08:27   

El Departament d'Ensenyament convoca la concessió de subvencions a centres educatius sostinguts amb fons públics d'educació secundària obligatòria de Catalunya que organitzin viatges de grups d'alumnes de tercer i quart per a l'aprenentatge actiu dels idiomes que imparteixen com a llengua estrangera dins dels ensenyaments reglats.

Per tal d'impulsar la millora de l'ensenyament i aprenentatge de les llengües estrangeres, s'han de fer actuacions que incideixin tant en els aspectes metodològics vinculats amb el desenvolupament ordinari de les classes, com en la potenciació d'activitats complementàries i projectes que facilitin l'ús de les llengües en contexts reals.

En aquest sentit, la convocatòria potencia les actuacions d'aula que incideixen favorablement en l'aprenentatge de les llengües estrangeres, i afavoreix aquells projectes susceptibles de continuar l'aprenentatge actiu en els països on es parlen els idiomes que s'imparteixen com a llengua estrangera.

Les estades han d'incloure activitats educativoformatives d'una durada d'entre 50 i 75 hores i s'han de realitzar en període no lectiudurant l'any 2013.

Termini

del 17 d'abril al 10 de maig

Més informació

Departament d'Ensenyament

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal