Irene Rigau no descarta noves retallades0

1132 28/04/2013, 21:23       #Retribucions, #LOMCE,

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha reconegut aquest diumenge que no pot garantir que en el futur hagi noves retallades en el sector, ja sigui en sous o pagues als mestres, com a conseqüència, ha dit, de l'exigència del govern espanyol que el dèficit de les comunitats autònomes sigui menor.

En una entrevista amb Catalunya Ràdio, la consellera ha asseverat que "mentre el Govern central reparteixi en contra de les comunitats autònomes està repartint en contra dels serveis públics".

Poc abans que s'iniciï a Barcelona una nova manifestació per protestar contra les retallades i la LOMCE i a favor que s'incrementin els pressupostos per a educació, Rigau ha sostingut que "la queixa concreta té sentit, però per poder-la interpretar adequadament ha de circumscriure's en el seu marc".

En aquest sentit, ha opinat que "si el crit contra el dèficit fiscal i contra el model de repartiment en la lluita contra el dèficit no és clar confonem a la població".

D'una altra banda, ha reprotxat al Govern de Mariano Rajoy que no aporti solucions contra l'atur i que es limiti a dir que no millorarà fins a 2016.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal