DOGC núm 6377. Selecció de centres per al 'practicum' del Màster de Secundària0

1513 16/05/2013, 10:31       #DOGC,

ORDRE ENS/85/2013, de 7 de maig, per la qual es regula el procediment per a la gestió de les pràctiques dels estudiants dels graus de mestre i del màster del professorat de secundària, i s’obre la convocatòria per a la selecció de centres educatius sostinguts amb fons públics per al període 2013 al 2017.

Requisits i participació

Hi poden participar els centres educatius sostinguts amb fons públics que imparteixen ensenyaments d’educació infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat, formació professional, ensenyaments de règim especial i/o formació de persones adultes.

Per participar els centres han de tenir l’aprovació del consell escolar a proposta de la direcció del centre i escoltat el claustre de professorat.

Els centres han de presentar la sol·licitud de participació en aquesta convocatòria, segons el model de l’annex 1, signada pel director/a, en el cas dels centres públics, o pel titular, en el cas dels centres privats concertats. Aquesta sol·licitud, juntament amb la documentació que estableix aquesta Ordre, s’adreçarà als serveis territorials del Departament d’Ensenyament o al Consorci d’Educació de Barcelona en el període d’un mes a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els centres seleccionats com a centres formadors, a partir de l’Ordre EDU/122/2009, d’11 de març, han de participar en aquesta convocatòria per tal de mantenir la seva condició de centre formador, i presentar la sol·licitud el mes de maig de 2013.

Els centres que vulguin incorporar-se com a nous centres formadors també hauran de presentar sol·licitud per a la seva selecció com a centres formadors en el mes de maig dels anys 2013, 2014, 2015 i 2016. Així mateix, durant aquests mateixos períodes els centres podran renunciar a la seva condició de centre formador davant el seu servei territorial.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal