ASPEPC·SPS abandona la Mesa Sectorial0

785 17/05/2013, 14:41       #Mesa sectorial, #Decret de plantilles,

Aquest divendres, 17 de maig, els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial de negociació han abandonat la reunió tot just abans que comencés per causa del que entenem que és el reiterat menyspreu cap a la part sindical, per part del Departament.

A la reunió de la Mesa del dimecres 15, se'ns va anunciar que el divendres 17 hi hauria una nova reunió de la Mesa per tal de de presentar, per part del Departament, la Resolució per la qual es fixen els criteris de confecció de plantilles per al curs 2013/14. És un tema important per tal com serà indicatiu dels “designis” del Departament pel que fa a l'abominable Decret de Plantilles que ens volem imposar. ASPEPC·SPS va preguntar si se'ns enviaria l'esborrany de la resolució amb l'antelació suficient per a poder estudiar-lo, i se'ns va respondre que sí.

Avui, divendres, en començar la reunió encara no teníem la documentació, que se'ns ha lliurat a tota pressa amb la intenció que ens empasséssim al “dictat” les eventuals “novetats” per al curs vinent. Davant d'aquesta situació, hem optat per abandonar la Mesa Sectorial. Si el Departament té vertaderament la intenció de negociar, ens trobarà; si pretén anar demorant i recórrer a subterfugis per aplicar desprésla seva coneguda politica de fets consumats, també ens trobarà, però en sentit contrari.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal