Formació obligatòria del professorat interí novell0

5701 08/01/2014, 20:50       #Interins i substituts, #Formació,

Professorat interí o substitut nomenat per a tot un curs sense una experiència docent prèvia de dotze mesos o més en els darrers tres cursos escolars i que no hagi certificat el curs d'acompanyament al professorat novell que es va realitzar el curs 2010-2011.
Queden exemptes de la realització de l'activitat les persones que puguin acreditar amb documentació de tenir experiència prèvia de dotze mesos o més en els tres cursos anteriors a l'actual. Haurà de presentar una sol·licitud al Servei de Personal Docent del seu Servei Territorial o a l'Àrea de Recursos Humans del Consorci d'Educació de Barcelona.
El curs es durà a terme entre febrer i març i tindrà una durada de 30 hores (15 presencials i 15 no presencials).

Les sessions presencials es realitzaran conjuntament primària i secundària. La part no presencial s’agruparà en tres nivells educatius (ed. infantil i primària, ed. secundària i cicles formatius).

Cada professor o professora rebrà informació relativa a les activitats (codi de l'activitat, lloc, calendari i horaris) i sobre el procés que haurà de seguir per fer la inscripció i podrà escollir el lloc de realització entre tots els cursos destinats al seu cos, sempre que no es superi el nombre de places disponibles.

Certificació

Tindran dret a certificació les persones que acreditin l'aprofitament del curs amb la presentació de totes les tasques de cada mòdul a l'entorn Odissea i el 80% assistència a les sessions presencials.

Inscripció

La inscripció es realitzarà del 13 al 24 de gener del 2014.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal