Nou comunicat del professorat de l'Institut Sant Andreu0

1923 28/01/2014, 10:45       #Opinió, #Mobilitzacions, #Decret de plantilles,

Com ja us vàrem informar en un comunicat anterior, des del 12 de novembre de 2013, tenim un professor del nostre institut suspès “preventivament” (ja fa més de dos mesos) de feina i part del sou. Aquesta suspensió és conseqüència de l’expedient disciplinari obert a partir de la documentació aportada al Consorci d’Educació de Barcelona per la direcció de l’institut.
Fins a dia d’avui, cap inspector o autoritat educativa (inclosa la direcció del centre, que segons la normativa actual ja exerceix aquestes funcions) ha preguntat al professorat o a l’alumnat, que ha mostrat des d’un principi una posició totalment contrària a l’obertura d’aquest expedient, res que tingui cap relació en aquest procés.

Estem a 23 de gener i el nostre company segueix suspès de feina i part del sou i esperant la resolució del seu expedient. La major part del professorat del nostre institut estem indignats per la indefensió del nostre company davant les denúncies d’alguns pares i mares i de la direcció del centre, més encara quan considerem que el suposat problema amb aquest professor era totalment reconduïble amb la mediació que havien començat a fer uns quants professors del Consell Escolar.

Per tot això, seguim demanant a les instàncies educatives que han obert el procés contra el professor de l’Institut Sant Andreu, que l’aturin, el reincorporin a la feina amb total normalitat i, si s’escau, que se’l compensi pels danys morals i econòmics que tot això li hagi pogut comportar.

23 professores i professors de l’Institut Sant Andreu de Barcelona


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal