Terminis i bases per a l'actualització i modificació de dades de la Borsa de treball de personal docent per al curs 2014-20150

2454 20/05/2014, 14:01       #Normativa i legislació, #Interins i substituts, #DOGC,

RESOLUCIÓ ENS/1083/2014, de 14 de maig, dels terminis i les bases per a l'actualització i modificació de les dades dels aspirants que integren la borsa de treball de personal docent per al curs 2014-2015.

(...) 1.2 Publicació de la llista.
1.2.1 El dia 21 de maig de 2014 s’exposarà als taulers d’anuncis dels serveis territorials del Departament d’Ensenyament i del Consorci d’Educació de Barcelona, la llista provisional de totes les persones que en aquella data formin part de la borsa de treball docent per al curs 2014-2015, ordenada alfabèticament i per barem, d’acord amb l’apartat 1.1 d’aquest annex.
A la llista esmentada hi figuraran el temps de serveis prestats a qualsevol nivell educatiu no universitari, computat en anys, mesos i dies, i el número d’ordre que correspon a cada persona candidata. El càlcul del temps de serveis prestats es farà amb la informació que hi hagi al registre informàtic el dia 13 de maig de 2014.
La consulta individual d’aquestes dades es pot fer a l’adreça d’internet http://www.gencat.cat/ensenyament, apartat Borsa de treball de personal docent, Consulta i modificació de dades.
El termini per presentar reclamacions contra el nou número d’ordre obtingut serà des del 21 de maig fins al 3 de juny de 2014, ambdós inclosos, mitjançant el model de reclamació que es troba a l’adreça d’internet esmentada anteriorment.

Accés a l'aplicatiu

Termini reclamacions: del 21 de maig al 3 de juny.

Termini consulta de dades i modificació: del 21 de maig al 3 de juny de 2014. Pels que no han treballat mai i vulguin continuar a la borsa, hauran de confirmar en aquest termini.

Publicació de la llista definitiva de la borsa: primera quinzena del mes de juliol.

Terminis per modificar les dades que consten a la borsa de treball de personal docent pel curs 2014-2015: el dia 16 de setembre, la quarta setmana d’octubre, la darrera setmana de gener i de març i, si escau, altres períodes amb caràcter excepcional.

Model de reclamació contra el número d'ordre provisional

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal