Comunicat d'ASPEPC·SPS sobre les Eleccions Sindicals2

1701 27/02/2015, 11:18       #Comunicats,

Els resultats de les eleccions sindicals d'ahir, 26 de febrer, no han estat estat bons per a ASPEPC·SPS. Malgrat que seguim com a tercera força sindical de l'ensenyament públic i presents a la Mesa Sectorial, hem experimentat un retrocés en vots i en delegats -de 47 a 38- que minvarà inevitablement la nostra capacitat operativa, molt especialment en un sindicat com el nostre, que viu exclusivament dels vots del professorat i de les quotes de l'afiliació.

Nogensmenys, seguirem lluitant en defensa dels drets i la dignitat del col·lectiu en la mesura de les nostres possibilitats.

L'altíssima abstenció registrada a la Secundària -per damunt del 75% segons les nostres estimacions, i del 65% en global- ha determinat uns resultats que no podem qualificar sinó de mediocres, molt especialment si els contrastem amb la feina realitzada. Al llarg dels darrers quatre anys, i com a sindicat majoritari a la Secundària, hem estat lluitant contra les retallades i la pèrdua de drets professionals i laborals. I algunes coses, al nostre entendre força importants, havíem aconseguit, fins i tot en solitari, com ara la implantació de la jornada intensiva als instituts o la reimplantació dels exàmens de setembre. Tanmateix, no hi ha dubte que el nostre missatge no ha acabat d'arribar al professorat. I aquest és un dels aspectes en els quals més haurem de treballar de manera més incisiva en el futur.

Volem manifestar el nostre agraïment a tots aquells professors i professores que han confiat amb nosaltres i que, amb el seu vot, ens permetran seguir defensant la Secundària pública durant els propers quatre anys. Igualment, volem felicitar públicament els clars guanyadors d'aquestes eleccions, USTEC·STEs. En tot allò que puguem coincidir, seguirem apostant per la unitat d'acció. I en tot allò que siguin les nostres reivindicacions pròpies, seguirem si cal lluitant en solitari si el professorat ens fa costat.

Ens refermem en el nostre compromís amb el professorat.

ASPEPC·SPS


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (2)

Esteu opinant sobre: Comunicat d'ASPEPC·SPS sobre les Eleccions Sindicals
5/5 (2)
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
merce-40d diu...
Quants representants tindrem ara en total?
3 març 2015 01.17
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
j. jorge-a04 diu...
38, 9 menys que fa 4 anys.
3 març 2015 09.26
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal