Acord de govern per al pagament dels 44 dies meritats de la paga extra de 2012 (menys el 5%)0

3099 12/03/2015, 09:15       #Retribucions, #Mobilitzacions, #DOGC,

ACORD GOV/33/2015, de 10 de març, sobre la recuperació d'una part de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre de 2012 per al personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

(...) b) Les quantitats a abonar en compliment d’aquest Acord seran objecte d’adequació, en aplicació de l’Acord GOV/78/2012, de 24 de juliol, conforme al qual les reduccions retributives resultants de l’any 2012 s’han de correspondre, com a mínim, a un import equivalent a un 5% en els termes previstos en els acords del Govern de 28 de febrer de 2012 i de 29 de maig de 2012. Aquesta regla s’aplicarà, si s’escau, en unitat d’acte i en la mateixa nòmina en què es faci efectiu l’abonament de les quantitats corresponents.

c) En els casos en què s’hagin percebut quanties equivalents per a aquest concepte en execució de sentència o d’altres resolucions judicials, o per altres circumstàncies, les quantitats resultants també seran objecte d’adequació, com a màxim, a la nòmina del mes de juny de 2015.

En els casos que es percebin quanties equivalents per aquest concepte en execució de sentència o d'altres resolucions judicials o d'altres circumstàncies, les quanties resultants també seran objecte d'adequació a la mateixa nòmina on es facin efectives.

...

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal