Nota informativa sobre el proper cobrament dels 44 dies de la paga extra de 20120

2225 16/03/2015, 09:21       #Retribucions, #Mobilitzacions, #Comunicats,

La pressió de demandes massives als Jutjats ha donat els seus fruits i com sabeu en l'acord de Govern del dia 10 de març, el Govern ha aprovat abonar els primers 44 dies (o l'equivalent al 24,04%) de la paga extraordinària de Nadal de 2012.

Per tant, ens hem de felicitar tots plegats per aquest èxit i us agraïm el vostre suport i esforç secundant la reclamació judicial.

Ara bé, l’Administració pretén escatimar-nos un 5% d’aquests diners en aplicar l’Acord de Govern 46/2012 amb el qual ens va detreure un 5% de la massa salarial del 2012. En termes reals s'hauria de tractar de només uns 20 € i escaig. Però alguns rumors parlen de que aplicaran el 5% no a la quantitat dels 44 dies sinó a la retribució anual recalculada de 2012 i a l'alça. ASPEPC·SPS estudiarà la legalitat d’aquesta nova retallada i anunciarà, després del pagament, quines mesures aconsellem i la procedència, o no, de retirar les demandes judicials.

En aquest sentit

ASPEPC·SPS INFORMA QUE

El professorat cobrarà els 44 dies de paga extra de 2012 de forma automàtica en la nòmina del mes de març.

Aquells professors que actualment ja no estiguin en actiu, ho hauran de sol.licitar al Departament en el termini de tres mesos, mitjançant el model de sol.licitud disponible al web del departament de governació.

ASPEPC·SPS ACONSELLA QUE

No es retiri cap demanda fins no haver-se fet efectiu l’import reclamat a la nòmina de març. A partir d’aquest moment, us comunicarem la procedència, o no, de continuar el procés en relació al 5% retallat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal