Canvis en les retribucions de la reducció de jornada per cura de fill després de la compactació0

1423 25/03/2015, 12:06       #Retribucions, #Reducció de jornada,

Fins ara, a l'hora de la regularització econòmica pel fet d'haver compactat el primer any, hi havia una diferència entre el percentatge aplicat pel Departament d'Ensenyament i el que s'aplica a la resta de la funció pública. A partir d'ara, aquesta diferència desapareixerà i s'aplicaran els mateixos percentatges a tots els funcionaris segons informa el Departament.

Els beneficiaris d'una reducció d'1/3 compactada que després continuaven amb la reducció havien de treballar durant els 8 mesos següents percebent una retribució del 60%. Ara percebran només el 47%. A canvi, podran continuar amb la reducció fins els 6 anys del fill (no fins els 5 anys i 4 mesos, com estava establert abans).

Els beneficiaris d'una reducció de 1/2 jornada compactada que continuen amb la reducció, si fins ara cobraven durant els 6 mesos següents el 20% de les retribucions, ara percebran el 10%. Així mateix, podran gaudir d'aquesta reducció fins el 6 anys del fill (no fins els 5 anys i 6 mesos).

El que no ha canviat és que passats els 8 o els 6 mesos, si continuen amb la reducció, passaran a percebre el 80% o el 60% respectivament.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal