Comunicat d'ASPEPC·SPS: no és un fet aïllat6

4083 20/04/2015, 11:47       #Violència escolar, #Autoritat pública,

ASPEPC·SPS vol manifestar el seu condol als familiars i amics del professor assassinat avui per un alumne. I també el nostre rebuig i condemna més absoluts. Esperem i desitgem que els ferits es recuperin ben aviat. Avui els professors i professores hem perdut un company en acte de servei. Cal que matin a algú per tal que es posi remei a una situació que s'ha esdevingut insostenible i que des de fa temps s'està denunciant?

Volem remarcar que no és un fet aïllat, sinó l'expressió més tràgica d'una dinàmica que ha estat anant a més, que es un problema estructural que tenim a molts instituts i que fins ara no s'ha sabut ni s'ha volgut afrontar: el problema de la disciplina. La immensa majoria d'agressions al professorat, verbals o físiques, acostumen a quedar en la més absoluta impunitat o amb una petita sanció. I això, ens agradi o no, és donar pàbul a la violència. Hi ha molts docents que tenen por, així de clar, perquè estan abandonats a la seva sort per una Administració preocupada només per l'aparador. Exigim que aquest crim no quedi impune i exigim un cop de timó!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (6)

Esteu opinant sobre: Comunicat d'ASPEPC·SPS: no és un fet aïllat
4/5 (3)
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
gabriel-eb4 diu...
La Consellera hauria de saber o sinó que li digui algú de bona voluntat de la claca, que l\\\\\\\\\\\\\\\'avi de Darwin com a mínim ja sabia que els fets aillats no existeixen. Els fets es poden arribar a aillar, però no són aillats. Sempre hi ha un context, un caldo de cultiu. Primer va ser l\\\\\\\\\\\\\\\'ou i després la gallina. La Consellera em sembla que encara es fa aquesta pregunta. Aquí va morir un professor brutalment assessinat i va haver-hi ferits a un institut de ... Llegir més
26 abril 2015 21.09
teresa-526 diu...
Com sempre s\'ha d\'esperar a què passi quelcom molt fort per ficar mesures però... em pregunto jo si realment es farà alguna cosa. Tinc seriosos dubtes.
21 abril 2015 20.50
merce-40d diu...
Jo el que veig és l\'exemple del que passa al meu centre, que encara que és un CFA no té excusa: ningú anirà a la manifestació i si jo vull anar se\'m descomptaran les hores del meu sou a no ser que les recuperi. Què us sembla?
21 abril 2015 23.14
teresa-526 diu...
Ostres!! Doncs em sembla fatal però en la línea del que passa avui en dia. Anims per a tots!
22 abril 2015 20.26
merce-40d diu...
És molt trist el que ha passat avui i em deixa encara més trista que el comentari hagi estat que es tracta de un fet aïllat i que no hi ha de què preocupar-se. Fa temps que estem denunciant als sindicats la dolorosa situació que estem patint els professors, que estem sent víctimes de la violència psicològica i física per la falta de disciplina dels alumnes i que és emparada pels directors dels centres
20 abril 2015 22.45
ricard-1ff diu...
Totalment d\'acord. No es un fet aillat cada dia hi ha mes violencia contra els professors a les aules. per desgracia aquesta vegada ha acabat amb la mort d\'un company.
20 abril 2015 19.22
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal