El 20 d'Abril brot, brot, brot3

2456 23/04/2015, 18:25       #Violència escolar, #Opinió,

El dia 20 d'abril, el mateix que acabava la seva substitució, moria l'Abel Martínez Oliva assassinat a l'Institut Joan Fuster de Barcelona quan intentava ajudar a una professora i als alumnes que cridaven amb desesperació i horror dintre d'una aula, davant d'un company seu armat amb una ballesta.

No va passar ni al Líban, ni al Iemen, ni a Somàlia, va passar a Barcelona. La M.H. Consellera d'Ensenyament no va trigar gaire en emetre un diagnòstic mèdic del que havia passat, mostrant que sap fer guardiola i que la Conselleria de Sanitat ens la podríem estalviar. Posats a fer i a dir, perquè no? Coses més rares es veuen ja cada dia.

L'alumne, víctima també, segons ella, havia patit un brot psicòtic, va dictaminar amb certa solemnitat. Avui dia de Sant Jordi, que lluu magnífic esculpit damunt la façana del Palau de la Generalitat matant al drac, obra de l'escultor Andreu Aleu, hem de pensar tots en l'Abel i recordar que moltes vegades el drac és un animal que habita també en els Parlaments democràtics del nostre món, també com no, del nostre país. I si no hi viu, hi menja.

El dubte que em queda, potser la Consellera Rigau ens ho podria aclarir, és si Sant Jordi va patir un brot psicòtic, va ser el drac, o van ser tots dos les víctimes?


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (3)

Esteu opinant sobre: El 20 d'Abril brot, brot, brot
5/5 (1)
francisco-869 diu...
Sí este dragón que habita en el parlamento come y mucho. Sin embargo pone a dieta a los demás...
26 abril 2015 20.43
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
xavier-986 diu...
Enhorabona per l\'article, però jo en comptes de drac en diría escurçó, tractant-se de qui es tracta.
24 abril 2015 09.19
gabriel-eb4 diu...
Es veu que fa d\\\'escurçó normalment quan va pel Pirineu, l\\\'han vist comprant el pa i menjant-se un ratolí de granja; també se l\\\'ha vist de gripau alguns dies de festa, vestida de gala, però degut a les \\\"retallades\\\", dos dies abans de Sant Jordi li han dit que faci de drac pel mateix preu. Vaja, deu ser \\\"un fet aïllat\\\". A més el seu paper és una mica tràgic perquè ja li tenen escrit tot i que cada any pregunta, -es veu que li costa- ... Llegir més
24 abril 2015 22.08
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal