ASPEPC·SPS demana la dimissió de la consellera Rigau2

2751 28/04/2015, 10:15       #Violència escolar, #Comunicats,

ASPEPC·SPS manifesta el seu rebuig més absolut a la gestió que, des del Departament d'Ensenyament, s'ha fet de l'assassinat del professor Abel Martínez Oliva a mans d'un alumne del centre on treballava. L'èmfasi en les més que discutibles versions sobre les possibles causes d'aquest fet, el tractament de la informació oficial amb el silenciament del tot allò relacionat amb la figura del professor mort

i, finalment, les declaracions de la Consellera Rigau afirmant que "Ha mort un professor, però hi ha una gran víctima, que és el nen", palesen una cínica i frívola actitud de menyspreu, alhora que una absoluta insensibilitat cap al professor víctima d'aquest crim, i cap a tot el col·lectiu docent, impròpies de la màxima autoritat educativa catalana.

La trajectòria de la Sra. Rigau, en els anys que porta en el càrrec de Consellera, no s'ha caracteritzat precisament ni per la seva competència ni per la transparència de la seva gestió. Amb aquestes últimes declaracions, sense que ni tan sols s'hagi molestat en retractar-se'n, ha insultat la víctima i-- tot el professorat; són la gota que ha vessat novament un vas ple, que ja havia vessat per una selectiva i gens transitòria política de retallades i per un desplegament de normatives despòtiques, com ara el Decret de plantilles. Llavors vam demanar la seva destitució amb el conjunt de les altres forces sindicals. Ara la demanem nosaltres sols. Entenem que en aquest estat de coses tan deteriorat, no pot seguir al capdavant del Departament d'Ensenyament.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (2)

Esteu opinant sobre: ASPEPC·SPS demana la dimissió de la consellera Rigau
4/5 (5)
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
josep-50 diu...
Molt bé pel que dieu de la consellera. Ho trobava a faltar. Gràcies
30 abril 2015 00.20
ricard-1ff diu...
ja era hora que un sindicat demandes la seva dimissio.
28 abril 2015 17.56
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal