Carta a la Consellera demanant que es posi el nom d'Abel Martínez Oliva a un Institut0

757 06/05/2015, 12:54       #Violència escolar, #Comunicats,

Honorable Consellera,
Davant dels luctuosos fets que van portar a la mort el professor Abel Martínez Oliva el passat 20 d'abril, i al marge d'altres iniciatives que es puguin adoptar per tal que no es produeixin mai més, ASPEPC·SPS Sindicat de Professor de Secundària considera necessari i d'estricte sentit de la justícia que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya reti el corresponent homenatge a la figura i a la memòria del nostre company, que fou assassinat complint amb el seu deure com a persona i com a professor.

En aquest sentit, us demanem formalment, en la vostra condició d'Honorable Consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que, en homenatge al nostre malaguanyat company, es posi el nom d'Abel Martínez Oliva a un institut de secundària de Catalunya.

No podrem, certament, evitar el que ja s'ha produït, però sí que podrem mantenir el seu record i reconeixement en la nostra memòria, per a què fets així no es tornin a produir mai més.

Esperem, doncs, que en atenció al professor i company que va ser i que segueix sent per a tots nosaltres, atengueu aquesta petició de dotar un institut amb el seu nom.

Atentament,

Xavier Massó i Aguadé Secretari General del Sindicat de Professors de Secundària ASPEPC·SPS.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal