El Departament no diu la veritat: continua retallant!0

1036 11/05/2016, 11:47       #Reducció de jornada, #Interins i substituts, #Comunicats,

El Departament d'Ensenyament «implementa» noves retallades. Ara suprimeix les dues hores lectives de reducció del professorat major de 55 anys, i de deixa novament el professorat substitut sense cobrar el mes de juliol.

Quan a tot arreu s'està negociant la reversió de les retallades dels darrers anys -reducció del salari, augment de l'horari, demora de les substitucions, paga del 2012... i del 2013 i 2014 en el nostre cas-, aquí no només no se'n parla sinó que, a més a més, s'ignoren les resolucions del Parlament respecte a la reversió de l'horari del professorat, la convocatòria d’oposicions i el tancament d’aules, i encara retallen més.

Entenem que, amb aquestes dues noves mesures, el Departament palesa el seu menyspreu envers els docents i l'ensenyament públic. I no solament no admetrem cap nova retallada, sinó que reclamem que s'acabi tot aquest tripijoc, al mateix temps que reclamem el retorn a l'horari anterior al 2012 (18/24), les substitucions a partir del primer dia i des de l'1 de setembre, la derogació del decret de plantilles i que no es tanquin arbitràriament línies a la pública mentre se subvencioni la privada concertada.

Volem fer, en aquest sentit, una crida al professorat per tal que participi el dimecres 11 a les concentracions unitàries que s'han convocat per reclamar aquests punts, i per a què no hi hagi més retallades!

Concentracions 11 de maig de 2016


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal