El Departament incompleix els terminis en les adjudicacions d'estiu per "dificultats tècniques"0

1260 19/05/2016, 11:28       #Comunicats, #Adjudicacions d'estiu,

El segon dia del termini de sol·licitud del personal Funcionari de Carrera, entre el 18 i el 31 de maig, alguns professors no poden accedir a la sol·licitud telemàtica i el Departament no els garanteix cap solució dintre del termini. Passarà el mateix quan comenci el període de sol·licitud del professorat Interí i substitut a partir del 2 de juny? Exigim que el Departament solucioni la incidència immediatament i allargui el termini de petició els dies que l'aplicatiu ha estat inoperant per al professorat.

Actualment està obert el termini de sol·licituds de destinació provisional del professorat funcionari de carrera que, obligatòriament, ha de participar en les adjudicacions de destinacions provisionals a l'empara de la RESOLUCIÓ ENS/1215/2016, de 9 de maig per no tenir Destinació Definitiva o per voler sol·licitar Comissió de Serveis.

Tot i tenir correctament l'usuari i contrasenya corresponent Atri, poder accedir-hi així com al Portal de Centres, a alguns professors no els funciona l'aplicatiu per a sol·licitar la destinació pel curs vinent. Des del Servei de Provisió de Personal Docent dels Serveis Centrals del Departament d'Ensenyament diuen que tot és correcte i que ha de ser degut a un problema de l'usuari i que, en tot cas, es contacti amb el Servei d'Atenció a l'Usuari (SAU). Des del SAU diuen que hi ha un problema de sincronització que haurien de resoldre o bé des dels Serveis Territorials o bé els tècnics. A un company que ha parlat amb el SAU li han dit que intentaran resoldre el problema abans del 31 de maig.

Que passarà si no ho fan? Exigim que el Departament solucioni la incidència immediatament i allargui el termini de petició els dies que l'aplicatiu ha estat inoperant per al professorat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal