El Departament reintegra els descomptes per absències injustificades a un professor0

1310 05/07/2016, 08:45       #Serveis Jurídics, #Retribucions, #Normativa i legislació,

El professor interí, mitjançant el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) va presentar als Serveis Territorials a Tarragona, un recurs d'alçada contra la deducció de les retribucions.

En data 1 de juny de 2016, la direcció dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona estima el recurs d'alçada interposat per un professor interí, contra la deducció de retribucions practicada a la nòmina del mes de març per una absència al lloc de treball de 2 hores, ordena el reintegrament dels descomptes efectuats en concepte d'absències injustificades i ordena la retroacció de les actuacions fins al moment en què s'havia d'haver practicat la notificació a la persona interessada.

La direcció de l'lnstitut va comunicar a Serveis Territorials una absència injustificada de 2 hores, corresponent a un professor interí destinat al centre el curs 2015-2016.

El professor interí, mitjançant el Sindicat Professors de Secundària (ASPEPC·SPS) va presentar als Serveis Territorials a Tarragona, un recurs d'alçada contra la deducció de les retribucions. S'al·legava una manca de procediment en la tramitació de la falta d'assistència.

La manca de procediment, que significa la indefensió de la persona interessada, va ser comprovada i reconeguda pels Serveis Territorials a Tarragona.

Tothom ha de saber i les directives dels centres públics més que qualsevol altre professor, que la normativa no es pot saltar i no s'ha d'utilitzar per a perjudicar els companys.

Esperem que se'n prengui bona nota.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal