El retorn a les 18 hores lectives no és una prioritat per als sindicats que formen part del MUCE (USTEC, CCOO i UGT)4

5231 06/12/2016, 18:19       #Mobilitzacions, #18i24,

Ple del Parlament / sessió núm. 26.1 / 30 de novembre de 2016.
Cinquena pregunta al Govern, sobre la previsió d’incloure les demandes de la comunitat educativa en els pressupostos de la Generalitat del 2017. Formula la pregunta el senyor Carles Riera, de la Candidatura d’Unitat Popular - Crida Constituent.

La consellera d’Ensenyament

Gràcies, senyora presidenta. Senyor diputat, ens vam reunir també amb el MUCE, com vostès saben, abans de la tramitació d’aquests pressupostos, perquè ens havien fet arribar aquestes demandes, i fins i tot en boca seva van reconèixer que aquestes demandes suposaven més de 700 milions d’euros; per tant, que som conscients que ja ens agradaria tenir més de 700 milions d’euros per poder incrementar el pressupost d’ensenyament, però aquest no és el cas. El que els vam demanar és quines eren les seves prioritats respecte a això i veure si coincidien amb les prioritats que com a govern de la Generalitat tenim.

Els he de dir que ells ens van posar sobre la taula que, de totes aquestes peticions que ens van fer arribar, ens deien que per ells eren prioritaris –li dic les quatre, perquè les van anar prioritzant totes– les beques de menjador, la millora de les substitucions, les construccions escolars i els centres de màxima complexitat. (...)

Per tant, entenem que sí, que hem atès aquestes demandes, que ells mateixos ja van acceptar que no eren de mínims, i, a partir d’aquí, treballar. Però sincerament crec que coincideixen força les peticions seves i les nostres.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (4)

Esteu opinant sobre: El retorn a les 18 hores lectives no és una prioritat per als sindicats que formen part del MUCE (USTEC, CCOO i UGT)
0/5 (0)
francisco-869 diu...
Es que aquests sindicats (USTEC, CCOO i UGT) pugui que siguin extensions dels partits polítics, o pot ser, siguin sindicats de les direccions dels centres, però fa temps que es clar que no són sindicats de professors o mestres.
12 desembre 2016 17.32
ramon-572 diu...
És el que passa amb els sindicats titella dels partits polítics. Davant del professor diuen una cosa però pel darrera te la foten
7 desembre 2016 16.21
salvador-9e5 diu...
I respecte a les 18 hores lectives, senyors d\'USTEC, CCOO i UGT, quan seran una prioritat per vostès? Pensin que ja estem aguantant massa: les quatre coses que tenen com a preferents són importants però les nostres CONDICIONS LABORALS també!!!
7 desembre 2016 16.18
salvador-9e5 diu...
No dubto que les beques menjador siguin importants però, si us plau, que mirin bé a qui les donen. Hi ha gent que té beca menjador i porta el seu fill a l\'escola amb Mercedes. Amb això vull dir que hi ha molta gent que té grans ingressos \'en negre\' i, a més, se li dona beca de menjador.
7 desembre 2016 16.14
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal