Canvis en les normes d'inscripció a la Borsa de Treball0

4161 17/01/2017, 10:11       #Normativa i legislació, #Interins i substituts,

La Resolució ENS/2980/2016 de 27 de desembre, que regula les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball, inclou novetats pel que fa a l’acreditació dels requisits i a la presentació dels documents. Les més novedoses són:

1.- Acreditació dels requisits.
Excepcionalment, la convocatòria pot preveure que el títol oficial de màster de formació del professorat o de la formació pedagògica equivalent es pugui acreditar per part de les persones que estan cursant aquesta formació en el moment de la inscripció. La seva admissió és condicionada a l’obtenció i la presentació de la titulació corresponent a l’inici de curs. La documentació requerida és el full de matrícula o la certificació de que s’està cursant la formació.
En el proper període d’inscripció, que va del 24 de gener al 7 de febrer, està prevista aquesta mesura excepcional.

El certificat mèdic ordinari ha d’acreditar no patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica incompatible amb l'exercici de les funcions corresponents a la funció pública docent (se suprimeix qualsevol referència a l’especialitat que es vol impartir). Aquests certificats caduquen als 3 mesos de la seva expedició.

2.- Presentació
La documentació justificativa dels requisits i els mèrits es presentarà al registre del servei territorial demanat com a preferent durant el termini de presentació de sol·licituds establert.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal