El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) desconvoca la vaga d'ensenyament0

1519 06/02/2017, 10:58       #Vaga, #Comunicats,

El Secretariat Nacional del Sindicat Professors de Secundària, reunit el 3 de febrer de 2017, ha acordat desconvocar la vaga prevista per al 9 de febrer de 2017.

En uns moments en què els altres sindicats han signat un acord amb el Departament i han desconvocat la vaga que havíem convocat unitàriament, i amb uns pressupostos sentenciats, entenem que el manteniment de la convocatòria per part nostra no hauria estat efectiu davant la política de fets consumats del Departament i les altres organitzacions sindicals.

Tampoc una vaga d’un dia ha estat mai el nostre model, i si l’hem acceptat en certes ocasions ha estat pel bé de la unitat sindical i del professorat. No ens quedarem amb un model que no és el nostre ara que els altres sindicats ens han deixat a l’estacada.

Fa més d’un any vam iniciar la campanya pel retorn al 18/24 per a la secundària -18 hores lectives i 6 de complementàries d’horari fix-, que va aconseguir l’adhesió de milers de professors de secundària. És una llàstima que els altres sindicats, a l’hora de la veritat, no l’hagin feta seva. Pel que fa a nosaltres, seguirem fent senyera d’aquesta reivindicació, des d’un sindicalisme professional, innovador i del segle XXI.

El Secretariat Nacional del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal