Concurs de trasllats 2016-2017: incidències (Comunitat Valenciana i termini de reclamacions i desistiments)3

3398 09/03/2017, 16:33       #Concurs de trasllats,

Una vegada publicada la resolució provisional del concurs de trasllats han aparegut dos grans incidències.

D'una banda, força sol.licituds de concursants que han demanat destinació a la Comunitat Valenciana s'han vist afectades per un problema al voltant del títol de Capacitació per a l’ensenyament en valencià que només la incompetència administrativa pot explicar satisfactòriament: l’Administració valenciana (segons fonts d'aquesta) no ha rebut la confirmació que els sol.licitants el tenien acreditat (que, segons la nostra Administració, s'havia facilitat i constava a l'expedient personal i, per tant, qualsevol incidència deguda a aquest motiu és responsabilitat de l'Administració receptora).

En qualsevol cas, sigui de qui sigui la responsabilitat, tots els afectats haurien de presentar una reclamació (utilitzant, per exemple, el model d'instància genèric que podeu trobar aquí) davant del seu servei territorial (administració catalana) i aportar el títol, encara que consti a l'expedient personal a ATRI. Aconsellem que es guardi una còpia de la instància amb el segell del registre d’entrada.

D'altra banda, hi ha hagut controvèrsia, per no dir contradicció oberta, sobre la data límit per a presentar reclamacions o desistiments. Segons la convocatòria publicada al DOGC el termini per a presentar-les era de 10 dies naturals la qual cosa volia dir que el termini acabava el 17 de març. Nogensmenys la web del Departament informava que la data límit era el 22 de març. Segons fonts del Departament que ens han informat verbalment, atès que es tracta d'un concurs estatal i que les comunitats van acordar establir aquesta data final, el 22 preval sobre el 17.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (3)

Esteu opinant sobre: Concurs de trasllats 2016-2017: incidències (Comunitat Valenciana i termini de reclamacions i desistiments)
4/5 (1)
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
maria angeles-94e diu...
Hola,
Sabeu si totes les especialitats estan afectades?

Gràcies
9 març 2017 22.18
teresa-526 diu...
El certificat era un \\\"requisit\\\" per tant afecta a tothom
10 març 2017 10.01
teresa-526 diu...
Caldrà revisar les incidències en cada sol.licitud i si hi ha la de requisit lingüístic llavors reclamar.
10 març 2017 10.59
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal