Comunicat del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)0

1104 29/09/2017, 19:59       #Comunicats,

La defensa del professorat i dels seus drets laborals ha sigut, és i serà la principal raó de ser del Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps). Entenem que la millor manera de servir el professorat és mantenint la nostra independència de qualsevol organització política.

Tot i això, atenent als moments especialment greus que s'estan vivint a Catalunya, el Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) manifesta la seva oposició a tot allò que coarti les llibertats individuals i col·lectives o la llibertat d’expressió, alhora que demana una sortida política negociada i acordada que no posi en risc els servidors públics i llurs ocupacions tot tenint en compte la voluntat popular lliurement expressada.

Quant a l'eventual convocatòria d'una vaga general a Catalunya properament, i en no respondre a una motivació professional o laboral, s'entén que no es tracta de donar-li suport o no com a organització. La seva naturalesa política comporta que cadascú, individualment i en la seva inalienable llibertat de decisió, actuï en consciència d'acord amb les seves conviccions i legítims interessos.

Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)
Barcelona, 29 de setembre de 2017


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal