D'adoctrinaments i altres herbes18

Lectures (2178) 17/10/2017, 11:21  |  Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)  |  Etiquetes: #Comunicats,

Novament, ja és un vell costum, alguns polítics assenyalen el professorat , de forma esbiaixada, per a justificar la seva incompetència o els seus interessos. A Catalunya els professors de secundària fa anys que patim aquesta continua responsabilització des d’institucions, partits, associacions de pares i, fins i tots, sindicats. Se’ns ha dit que no estàvem prou formats, que no innovàvem perquè vivíem ancorats al passat, que no estàvem prou compromesos amb els canvis de la nostra societat, que no ateníem prou la diversitat, que no educàvem... De tot. Ara toca l’adoctrinament. Una més.

El Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps) sempre ha defensat la professionalitat dels docents de secundària així com la seva lliure expressió emparada per una llibertat de càtedra que des de moltes instàncies s’ha pretès, i es continua pretenent, buidar de contingut. Cada dia, els docents de secundària, amb una notable escassetat de mitjans i manca de suport per part de les administracions educatives, entren a les aules i compleixen la seva tasca de transmetre, a les noves generacions, els coneixements bàsics per a defensar-se al món. Si això és adoctrinar...


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (18)

Esteu opinant sobre: D'adoctrinaments i altres herbes
0/5 (0)
1 2 3 > Última
salvador-9e5 diu...
Et remeto a la resposta (19 d\'octubre) que hi ha més amunt en aquesta conversa.
23 octubre 2017 23.24
rafael-7b9 diu...
Personalment crec que cap professor hauria d\'anar amb cap signe visible que fes referència a la seva idiologia. Jo en el meu centre he vist : arracades, samarretes , bambas, carpetes, ...A mi em semble molt poc porfessional i influeix negativament en la llibertat de l\'alumnat. Els alumnes tenen tot el dret de ser avaluats sense ser coneixedors de la ideologia del professor, per poder opiniar de manera lliure i no coaccionada.
23 octubre 2017 19.47
salvador-9e5 diu...
Al meu centre vaig veure un dia una estelada penjada a l\'interior d\'una classe. Si això es permet, jo podria penjar a classe una bandera del meu equip de futbol preferit, per exemple. Les classes han de ser llocs d\'estudi i formació, no llocs de reivindicació. Per reivindicar, cal fer servir els canals apropiats.
23 octubre 2017 20.24
jordi-e59 diu...
Personalment, crec que només faltaria que hi hagués censura fins i tot en la vestimenta dels professors. Afortunadament estic segur que això no arribarà mai al nostre país.
23 octubre 2017 21.39
salvador-9e5 diu...
Et respondré amb una pregunta: trobaries bé que un professor anés cada dia a classe amb la indumentària (samarreta, pantalons curts i botes) del seu equip de futbol preferit?
23 octubre 2017 23.33
1 2 3 > Última
Pàgina 1 de 4

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal