ATRI: NOTA INFORMATIVA SOBRE LES ABSÈNCIES EN EL LLOC DE TREBALL EL DIA 3 D'OCTUBRE DE 20172

5136 23/10/2017, 19:02       #Retribucions,

En relació amb les absències en el lloc de treball del dia 3 d’octubre, el Govern, en data 10 d’octubre de 2017, ha acordat:

a) Considerar justificades les absències del personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i del seu sector públic, que tenen caràcter de recuperables.
b) El personal d’administració i tècnic i el personal laboral sotmès al VI Conveni Únic ha de recuperar el temps d’absència total o parcial preferentment un cop finalitzada la jornada diària habitual en el termini màxim de 4 mesos.
c) Pel que fa a la resta de col·lectius, els òrgans competents en matèria de recursos humans, fixaran els termes i condicions en els àmbits respectius, si s’escau.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (2)

Esteu opinant sobre: ATRI: NOTA INFORMATIVA SOBRE LES ABSÈNCIES EN EL LLOC DE TREBALL EL DIA 3 D'OCTUBRE DE 2017
5/5 (1)
rafael-7b9 diu...
M\'agradaria saber quina serà la resposta del sindicat en el cas de Centres en els que es va obligar als treballadors a fer vaga mitjançant el tancament del centre. Aquest fet ja el vaig denunciar en el sindicat. És una vulneració dels meus drets com a treballador . La vaga és un dret individual del treballador i és ell qui lliurement decideix fer o no fer vaga i és en aquesta decisió on recau la força d\'aquest dret. Suposo que és dirà que no és veritat , però tinc ... Llegir més
23 octubre 2017 19.37
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal