I de la reducció al professorat de més de 55 anys, què?: l'acord del paper mullat0

1606 17/05/2018, 10:37       #Comunicats,

Vam dir en el seu moment que l’acord del gener de 2017 era una presa de pèl, perquè no concretava res més enllà de declaracions retòriques durant els dos anys de vigència que té. I per això no el vam signar, a diferència de la resta de sindicats de la mesa sectorial.

Per això no es pot dir que el Departament l’incompleixi, sinó que, en tot cas, alguns no van acabar de llegir bé el que van signar. Però avui tenim un cas de doble incompliment per part del Departament d’Ensenyament, el de la reducció de dues hores lectives al professorat de més de 55 anys d’edat.

Aquesta reducció d’horari lectiu va ser suprimida mitjançant un acord del Govern de la Generalitat, que va establir una vigència de dos anys. Al final d’aquest període s’havia de retornar a les condicions anteriors automàticament, sí o sí. En el famós acord sindical es deia que "se’n parlaria" per tal com la supressió caducava el 31 d’agost de 2018. És a dir, amb acord sindical o sense, a 1 de setembre es tornava a la reducció de dues hores lectives per als majors de 55 anys.

Doncs bé, ara resulta que a la reunió de mesa sectorial del divendres 11 de maig, on es tractava la resolució sobre els criteris de plantilles, resulta que el Departament es va despenjar proclamant que, malgrat que l’acord de govern expirava el proper 31 d’agost, i, malgrat també l’acord sindical on es deia només que se’n parlaria sense més detalls, no aplicarà aquesta reducció.

No compleixen ni la seva pròpia normativa. És possible ser més informal?

Per cert, abans del 30 de juny s'ha de sol·licitar la ridícula reducció de 2 hores complementàries per al professorat entre 55 i 64 anys.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal