Provisió de llocs de treball docent a proposta de la direcció dels centres (entrevista prèvia): publicades les places1

4943 05/06/2018, 13:57       #Decret de plantilles, #Adjudicacions d'estiu,

El procediment i la formalització de les propostes de la direcció dels centres es regula a la base 6 de l’annex 1 de la Resolució ENS/862/2018Les propostes de la direcció dels centres han de ser degudament motivades i han de valorar la capacitat i la idoneïtat de cada persona proposada per desenvolupar els continguts funcionals del lloc de treball d’acord amb el projecte educatiu del centre i amb el projecte de direcció; a més d’haver consultat prèviament l’equip directiu del centre, cal disposar de la conformitat de les persones interessades.

Les persones proposades han de complir els requisits establerts per ocupar el lloc de treball i, entre altres criteris per a la decisió, s’ha de tenir en compte la seva experiència acreditada, la formació acadèmica i permanent i l'avaluació positiva de l’exercici de la docència.

Per a la provisió de llocs de treball específics amb perfil professional i llocs de treball ordinaris en centres de màxima complexitat i centres d'educació especial s’entén que es compleixen els requisits quan la direcció del centre proposa docents que el curs 2017-2018 han exercit en el mateix centre (els interins durant un mínim de quatre mesos i han de tenir acreditats, a més, 12 mesos de serveis totals a la borsa).

En cas contrari, per proposar un nou docent la direcció del centre ha d’aplicar el procediment específic amb requisit d’entrevista prèvia. La descripció de les actuacions i el calendari del procediment es troba a Propostes de les direccions d’adjudicacions provisionals.

També hauran de seguir aquest procediment específic les direccions dels instituts que hagin de formular proposta de funcionaris del cos de mestres no destinats al centre el curs 2017-2018, per ocupar llocs ordinaris de Matemàtiques, Llengua Catalana i Llengua Castellana.

 

Sol·licitud

Per participar en aquest procediment, la persona interessada ha de fer servir el model que s’indica; el document i el currículum s’han de lliurar del 5 al 8 de juny de 2018 a l’adreça electrònica del centre al qual opta.

 Comunicació del professorat de disponibilitat de participar en el procediment

 

Consulteu els llocs de treball vacants per àrees territorials

 

Normativa

Resolució ENS/862/2018, de 25 d'abril, per la qual es dicten les instruccions sobre l'adjudicació de destinacions provisionals amb efectes d'1 de setembre de 2018 per al personal funcionari de carrera, en pràctiques i interí dels cossos docents i sobre els desplaçaments forçosos per modificació de les plantilles dels centres educatius públics.

Més informació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris (1)

Esteu opinant sobre: Provisió de llocs de treball docent a proposta de la direcció dels centres (entrevista prèvia): publicades les places
0/5 (0)
maria jose-201 diu...
Hola molt bones, us escric perquè he arribat tard a la presentació de la sol.licitud. Si no he entès malamente el període va acabar el 7 de juny de2018. La qüestió de la meva errada és que al pdf on es publiquen les vacants diu \"6 al 20 de juny 2017\". No havia reparat en el 2017 només en el \"del 6 al 20 de juny\". Voldria també informar-vos que en un altre llistat apareix una vacant a l\'Institut Jaume I de Salou amb una plaça de 508 DIV que no apareix en ... Llegir més
16 juny 2018 14.08
Pàgina 1 de 1

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal